Denktank met Constantijn van Oranje, special envoy StartupDelta

De aanleiding om Constantijn als spreker podium te geven tijdens het seminar, was omdat hij het boegbeeld van digitale innovatiestrategieën en startups is én speciaal afgevaardigde van StartupDelta is. Deze organisatie ondersteunt ondernemers om een technische startup te beginnen in Nederland; dit sloot perfect aan op Let’s improve together.

Constantijn van Oranje zag de behoefte vanuit de hortisector om het gesprek aan te gaan over toekomstige veranderingen en uitdagingen. Om die reden is het initiatief genomen een denktank in het leven te roepen met een delegatie van de hortisector om met elkaar te inventariseren wat er nodig is om ontwikkelingen in de hortisector te versnellen. Alles met doel om Nederland haar koppositie in de wereldwijde hortisector te laten behouden.

Lancering Horti Heroes Innovation Hub

Tijdens het seminar werd bekend gemaakt dat Royal Brinkman meer investeert in innovaties en het ontwikkelen van nieuwe concepten en oplossingen. Ook sloot het als één van de eerste deelnemers aan bij het nieuwe Horti Heroes Innovation Hub, het open innovatieplatform voor de Food & Flower Industry waarbij uitdagingen worden gematcht met de oplossingen van startups en scale-ups. Dit nieuwe platform werd tijdens het innovatieseminar officieel gelanceerd. 

Ga hier naar de website

V.l.n.r. Fabiënne Gram (HortiHeroes), Prins Constantijn van Oranje (StartupDelta), Annie Beekenkamp (Beekenkamp Plants), Raffi Balder (HortiHeroes) en Ton van Mil (Royal Brinkman)

Brainstormen voor de toekomst

Op 17 maart 2018 heeft een select gezelschap een brainstorm gehouden om de tuinbouwsector op koppositie te houden onder leiding van Constantijn van Oranje.

V.l.n.r. Myrthe Hooijman (StartupDelta), Constantijn van Oranje (StartupDelta), Maartje Jung (Royal Brinkman), Tijl Hoefnagels (Future Food Fund), Mark van der Knaap (Anthura), Frank van Kleef (Royal Pride), Menno van Dijk (ScaleupNation), Jan Meiling (StartLife), Michiel Roelse (TKI TU), Ingrid van Rest (StartupDelta), Peter Oei (min LNV), Silke Tijkotte, Raffi Balder (Horti Heroes), Alexia Michel (min LNV), Shawn Harris (Orange Wings), Adam Anders (Anterra Capital) en Patricia Verbakel (Arling).